Produkten

Champignonsoep en toast met tomatensalsa

Champignonsoep en toast met tomatensalsa
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 380  30 min bereiden Ingrediënten 2 uien 2 bakjes kastanjechampignons (a 250 g, Biologisch) 2 tuinkruidenbouillontabletten (doosje a 8 stuks) 4 tomaten (Biologisch) 3 eetlepels olijfolie 150 ml soja cuisine (light, pakje a 250 ml) 1/2 zakje verse...

Quinoasalade

Quinoasalade
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 530  25 min bereiden Ingrediënten 1 pak quinoa (graanproduct, 275 g) 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 1 pakje fijne tuinbonen (300 g, diepvries) 2 el olijfolie 1 courgette, in blokjes 1 citroen, schoongeboend 1 zakje radijs, in partjes 1 zak...

Tartaartje met Griekse salade

Tartaartje met Griekse salade
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 480  20 min bereiden Ingrediënten 6 el olijfolie 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 2 schaaltjes biologische tartaartjes (a 2 stuks, 200 g) 1 zak ijsbergsla (200 g) 2 tomaten, in partjes 1 ui, in dunne halve ringen 1/2 komkommer, in halve plakjes 1/2...

Risotto met kip, bleekselderij en paddenstoelen

Risotto met kip, bleekselderij en paddenstoelen
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 460  30 min bereiden Ingrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 3 takjes verse tijm 6 stengels bleekselderij 4 el olijfolie 300 g risottorijst 2,5 tablet biologische groentebouillon 300 g seizoensmelange paddenstoelen 200 g gerookte biologische...

Rijk Gevulde Groentesoep

Rijk Gevulde Groentesoep
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 255  35 min bereiden Ingrediënten 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 takje rozemarijn (alleen de naaldjes) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 vastkokende aardappelen 300 g fijne tuinboontjes (diepvries) 150 g gesneden boerenkool 1 blik cannellinibonen...

Ar­ti­sjok­ken-pa­pri­ka ­ri­sot­to

Ar­ti­sjok­ken-pa­pri­ka ­ri­sot­to
Aantal personen: 4 Aantal kcal: 590 30 min bereiden Ingrediënten 1 ui 4 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 400 g) 900 ml groentebouillon (van tablet) 1 potje gemarineerde artisjokharten met peterselie (carciofi, 190 g) 2 rode paprika's 1/2 zakje amandelschaafsel (a 45 g) 1...

Lettersoep

Lettersoep
Aantal personen: 4 Bereidingswijze: 20 minuten Ingrediënten: Peper en zout 1 ui 1 groentebouillon 2 stengels bleekselderij 2 worteltjes 2 eetlepels olijfolie 500 mililiter gezeefde tomaten (passata) 100 gram lettervermicelli 4 volkoren soepstengels Doe het bouillonblokje in een maatbeker en giet...

Regenboog groenten

Regenboog groenten
Aantal personen: 4  Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten wachten Ingrediënten: 1 aubergine 1 courgette 2 paprika’s ( rood of geel) 2 tenen knoflook 1 theelepel grof zeezout gemalen cilipeper 4 eetlepels olijfolie Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200 graden Snij de aubergine in...