Produkten
Champignonsoep en toast met tomatensalsa
.jpg)
Aantal personen: 4
Aantal kcal: 380
30 min bereiden
Ingrediënten
2 uien
2 bakjes kastanjechampignons (a 250 g, Biologisch)
2 tuinkruidenbouillontabletten (doosje a 8 stuks)
4 tomaten (Biologisch)
3 eetlepels olijfolie
150 ml soja cuisine (light, pakje a 250 ml)
1/2 zakje verse...
———
Quinoasalade
.jpg)
Aantal personen: 4
Aantal kcal: 530
25 min bereiden
Ingrediënten
1 pak quinoa (graanproduct, 275 g)
1 duopak gerookte spekblokjes (250 g)
1 pakje fijne tuinbonen (300 g, diepvries)
2 el olijfolie
1 courgette, in blokjes
1 citroen, schoongeboend
1 zakje radijs, in partjes
1 zak...
———
Tartaartje met Griekse salade

Aantal personen: 4
Aantal kcal: 480
20 min bereiden
Ingrediënten
6 el olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
2 schaaltjes biologische tartaartjes (a 2 stuks, 200 g)
1 zak ijsbergsla (200 g)
2 tomaten, in partjes
1 ui, in dunne halve ringen
1/2 komkommer, in halve plakjes
1/2...
———
Risotto met kip, bleekselderij en paddenstoelen

Aantal personen: 4
Aantal kcal: 460
30 min bereiden
Ingrediënten
1 ui
2 tenen knoflook
3 takjes verse tijm
6 stengels bleekselderij
4 el olijfolie
300 g risottorijst
2,5 tablet biologische groentebouillon
300 g seizoensmelange paddenstoelen
200 g gerookte biologische...
———
Rijk Gevulde Groentesoep

Aantal personen: 4
Aantal kcal: 255
35 min bereiden
Ingrediënten
2 el olijfolie
1 ui (gesnipperd)
1 takje rozemarijn (alleen de naaldjes)
2 tenen knoflook (fijngesneden)
2 vastkokende aardappelen
300 g fijne tuinboontjes (diepvries)
150 g gesneden boerenkool
1 blik cannellinibonen...
———
Artisjokken-paprika risotto

Aantal personen: 4
Aantal kcal: 590
30 min bereiden
Ingrediënten
1 ui
4 eetlepels olijfolie
300 g risottorijst (pak a 400 g)
900 ml groentebouillon (van tablet)
1 potje gemarineerde artisjokharten met peterselie (carciofi, 190 g)
2 rode paprika's
1/2 zakje amandelschaafsel (a 45 g)
1...
———
Lettersoep

Aantal personen: 4
Bereidingswijze: 20 minuten
Ingrediënten:
Peper en zout
1 ui
1 groentebouillon
2 stengels bleekselderij
2 worteltjes
2 eetlepels olijfolie
500 mililiter gezeefde tomaten (passata)
100 gram lettervermicelli
4 volkoren soepstengels
Doe het bouillonblokje in een maatbeker en giet...
———
Regenboog groenten

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten wachten
Ingrediënten:
1 aubergine
1 courgette
2 paprika’s ( rood of geel)
2 tenen knoflook
1 theelepel grof zeezout
gemalen cilipeper
4 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de aubergine in...
———